HTML

szarvasbog

Friss topikok

  • jEnci: Zsolti is mondta már, hogy menjünk Skóciába nyáron, amikor szabin leszünk. De mondtam neki, hogy f... (2012.03.06. 13:30) Scotland
  • teshowka: Ez az, Anya, képek! :))) Ne feledd a teát a Vén Muffal! :) Vigyázz Magadra! (2010.10.06. 10:41) crazy days...
  • pbari: ...nnnnna végre képek!! mégmégmégmég! :-) (2010.02.25. 15:08) képek
  • missbungle: grat a melóhoz és rem. a jobb lakás is összejön :) hétfőn volt tali Krisztékkel, legközelebb bekap... (2010.01.22. 12:21) lakás
  • bandiblog: grat :) (2010.01.21. 10:16) melóóóóóóóóóóóó!

Unom a banánt...

2012.03.20. 16:22 szarvacska

hetek óta utálom a byront. pincérnőnek lenni unalmas. olyan fura, hogy csak na! annyira unalmas, hogy nem tudok mit kezdeni vele. akkor is unalmas, ha sokan vannak. akkor is, ha kevesen. unom magam, miközben az arcokkal beszélek. meg őket is (-:

nem véletlen a név "wait-er"... utálok várni!!!

tulajdonképp nem is tudok rosszat mondani rájuk, mivel szerintem a kategóriájukban jók. mármint az étterem. törődnek a vendégekkel, törődnek a munkásokkal, hamar megoldják, ha van valami gáz... és mégis unom. unom a kategóriát. a munkatársak is normálisak, és őket is unom (-: azaz inkább kedvesek, de van valami nagyon mű az egészben. és asszem ezt utálom. hogy ez a folyamatos vigyorgás... persze nem véletlen, hiszen az egész étterem-lánc ötlete amerikából jött! na, oda se megyek dolgozni, az biztos! (-:

de valahogy olyan fura érzés, hogy úgy megyek be dolgozni most már szinte hetek óta minden alkalommal, hogy jaj de utálom! és fura, mert az étterem maga is kellemes hangulatú.

de a fizu legalább jó. ez persze megtermti a csapdahelyzetet, hiszen ha sokat keresek, nehezebb váltani. meg ráadásul nem is dolgozom sokat. és hasonló helyre nem is akarok váltani.

a nagsban viszont nagy örömömre jól érzem magam, szal nem -csak- bennem van a hiba! (-: nagoyn más a kiszolgálás. legfontosabb szempontként, én választom meg a vendégeimet. ha valaki bunkó, akkor csak simán nem érdekel, várjon csak! viszont a byronban ott kell vigyorogni nekik, akármilyen parasztok is! és hát nem nagoyn választhatom meg, hogy ki ül a szektoromba ugye..

de a nagsba sem akarok visszamenni, mert így klassz, hogy dolgozom egy napot hetente, de ha többet kéne, szerinem azt sem élvezném már ennyire.

mindegy, majd csak lesz valahogy, merháthogy olyan nincs, hogy ne legyen sehogy sem...

viszont jövhéten megyek az esküvőszervező tanfolyamomra, amit nagyon nagyon várok már!

meg az a terv, hgoy keresek cégeket, hátha szükségük van önkéntesre. mármint esküvőszervező-félékre. akkor legalább érezném, hogy csinálok valamit, ami érdekel... nem csak a naponta 300szor elismételt "közepesen átsütve jó lesz?" hideg ráz ettől a mondattól! (-:

SOHA TÖBBET NEM AKAROM MEGKÉRDEZNIi!!!! ((-:

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szarvasbog.blog.hu/api/trackback/id/tr434328505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása