HTML

szarvasbog

Friss topikok

  • jEnci: Zsolti is mondta már, hogy menjünk Skóciába nyáron, amikor szabin leszünk. De mondtam neki, hogy f... (2012.03.06. 13:30) Scotland
  • teshowka: Ez az, Anya, képek! :))) Ne feledd a teát a Vén Muffal! :) Vigyázz Magadra! (2010.10.06. 10:41) crazy days...
  • pbari: ...nnnnna végre képek!! mégmégmégmég! :-) (2010.02.25. 15:08) képek
  • missbungle: grat a melóhoz és rem. a jobb lakás is összejön :) hétfőn volt tali Krisztékkel, legközelebb bekap... (2010.01.22. 12:21) lakás
  • bandiblog: grat :) (2010.01.21. 10:16) melóóóóóóóóóóóó!

tanfolyam és motorozás

2012.04.27. 12:38 szarvacska

esküvőszervezés. ugye két éve kitaláltam, hogy az akarok lenni (életemben először(-:

otthon jelentkeztem is az áprilisi tanfolyamra, dehát még mindig messze vagyok tőle, így gondoltam, töltsem már hasznosan az itteni időt azon kívül, hogy közepesen átsült burgereket tálalok...

március végén volt, egy hétig tartott. meglepetésemre összesen 5en voltunk rajta, szal mondtható, hogy kiscsoportos előadás.. érdekes és hasznos volt.

amit azóta csinálok, az a szakdolgozat hozzá. lényegében le kell szervezni egy esküvőt, na persze nem egy igazit.. de igaziból fel kell venni a kapcsolatot a beszállítókkal, cégekkel, árajánlatokat kérni, meg információt. nem kis meló, de királyság!

remélem, hogy az értékelők is így gondolják... (-:

 

a tanfolyam óta pedig alig dolgozok a byronban. az a hét ugye szabadság volt, vagyis hát nem dolgoztam, azután meg mindenki sokkal kevesebb órát kap, mert nem vagyunk olyan forgalmasak.... én pl 2-3napokat dolgozok összesen, ami azért jó, mert mostanában már egész élvezem újra. inkább a munkát, mint a munkatársakat... (-: nyilván a pénz nem olyan sok így, de legalább a szakdolgozatomra volt elég időm.

 

aztán -mint sokkal izgalmasabbként- hétvégén voltunk motorozni! Isle of Wight, kis sziget dél-angliában. azaz alatta (-:

végig esőre számítottunk, ahhoz képest azért volt, mikor tényleg nagyon szép időnk volt, ragyogó napsütéssel... (képek fent) ami nyilván akármelyik 10percben az ellenkezőjére válthatott, hiszen mégiscsak Anglia... és változott is (képek fent (-:

ráadásul a motoros rucim, ami természetesen vízálló volt, mióta kimostam, már nem annyira az... de végülis nem kaptunk annyi esőt, és tök jó volt az egész!

fokhagymafarm (fokhagyma-fagyival), szélmalom, tengerpart, meg a tűfok a nyugati parton...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szarvasbog.blog.hu/api/trackback/id/tr724476390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása